Shqipe - X-BET24

Direkt zum Seiteninhalt

Hauptmenü:

XGames
Extreme Races

• qen dhe kalë gara me 6 ose 8 starters
• garë reale për Bet madhe të mundshme kënaqësi
• Shumë lloje të basteve - çiltër , vend bast , bast gji
• Specialitete - Nën / Mbi, Tek / Çift
• Jackpot Individualisht rregullueshme për një ose më shumë
  Terminalet - fikse ose variabël
• Vlerësimet e shumta statistikore
• Fleksibilitet të lartë në përdorim të përditshëm
• Cross- platformë - i përshtatshëm për terminale të basteve ,
  CBCX sistemin e degës dhe CBCX BetStore
Keno

• llotari Keno Keno Keno 12 ose 8
• Mundësitë e shumta të konfigurimit për lojtar
• Këshillë Quick
• Shkalla e ndryshme përcakton zgjedhjen tuaj
• kënaqësi Këshillë rreth orën
Spaceball7

Mënyra bingo :
Përzgjedhja e 7 numrave - kjo më të shpejtë të mëvonshëm gjatë
Overdraft janë tërhequr , të ardhurat më të larta të lojtarit.

Super7 :
Në gamën Super7 e zonave të veçanta në dispozicion basteve duket .
PokerBet

• PokerBet - Virtual Texas Hold Em Match bast
• 3 tavolina të ndryshme me numër të ndryshueshëm të lojtarëve
• kurs Fast-paced , rregulla të thjeshta lojë
• shanset të shumta për të fituar , sekonda e faturimit
• Operacion të thjeshtë dhe të qartë për më të gjerë të mundshme
  Kënaquni !
• Deri në 6 TVs për përmbajtje të ndryshme të kontrolluara
 
Zurück zum Seiteninhalt | Zurück zum Hauptmenü