Shqipe - X-BET24

Direkt zum Seiteninhalt

Hauptmenü:

Xlive
• Live video streams e deri në 10.000 ngjarjet sportive në vit
• zero pikë bast si një zgjatje roman Live bast
  spektër
• Baste Live në më shumë se 15.000 ngjarjeve në muaj
• Me kërkesë, integrimi i Scout përputhet me tej
  Rritja në ngjarje të gjalla
• Numri i madh i basteve përditësuar vazhdimisht të veçanta
• Llogaritja shanset sipas udhëzimeve të fundit
• sisteme të besueshme të monitorimit për sigurinë tuaj
• shanset lartë rreth orën
• Per faturimit dytë
• Në dispozicion për terminalet , sistemet dyqan dhe BetStore
 
 
Zurück zum Seiteninhalt | Zurück zum Hauptmenü